Kellosalmi Kesäpesä

Tukikohta

Koordinaatit 61º 26,15´ P ja 25º16,28´ I

Savusauna Lahden venekerho on vuokrannut tukikohdakseen “Pirttisalon” tilan (MTK:n majan) Padasjoen Virmailan saaresta, Kellosalmen kylästä. Tukikohtaa kutsutaan “Kesäpesäksi”. Tilalla on iso hirsirakennus, jossa on n. 70 neliömetrin tupa, keittiö, 2 makuuhuonetta ja wc-tilat. Savusaunan lämmitys ajat löytyy Tapahtumat kalenterista.
Lisäksi pihapiirissä on aittarakennus ja puuvaja. Rannassa on iso savusaunarakennus ja laituri. Tila sijaitsee kauniilla ja historiallisella niemimaalla, josta on rannat etelään ja länteen. Tilan pinta-ala on 2,1 hehtaaria. Varoja tukikohdan ylläpitämiseen kerätään veneiden vuokrapaikkamaksuilla (14kpl) ja eri tilaisuuksista saaduilla tuotoilla. Lisäksi perimme vierasveneiltä saunamaksun 5€/venekunta. Maksun voi suorittaa majan eteisessä olevaan lippaaseen tai tukikohdan isännälle.
Jos tuot veneestäsi jätepusseja ym. jätettä (ei öljyjätettä) tukikohdan jätelaatikkoon, perimme 5 euron jätemaksun kesältä. Avainpanttimaksua vastaan saat tukikohtaisännältä tai puheenjohtajalta avaimen tukikohtaan, jolloin voit käydä paikalla myös silloin, kun siellä ei ole muita paikalla (esim. loppukesästä /arkipäivisin). Myöhään syksyllä tukikohdassa pidetään syystalkoot, jolloin paikat laitetaan talvikuntoon ja paikka suljetaan talveksi.
Tukikohtaan on helppo löytää veneellä tultaessa etelästä. Kun tulet Kelveneen länsipuolelle Kirkkosalmen ja Huovarin salmen läpi, aja Lietsaaren itäpuolelta laivaväylää pitkin ja Virmailan saaren länsipuoleista laivaväylää pitkin noin 5 mpk. Silta
Tämän jälkeen tulet Kellosalmeen, jossa on silta (3,50m), jonka voit avata itsepalveluna (hyvät ohjeet sillan odotuslaiturilla). Tukikohta sijaitsee sillan jälkeen 300 metrin päässä vastapäisellä rannalla.
Päärakennuksen avarassa tuvassa on tilaa juhlia. Tupa
Tukikohta Veneellä voit kiinnittyä ranta-ja ankkurikiinnityksellä syviin rantoihin.