Tietoa Suulista kerholaisille

Suuli on Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n jäsenseuroilleen tuottama jäsen- ja venerekisteriohjelma. Liiton jäsenseura on velvollinen ylläpitämään kaikkien jäsen- ja venetietoja (mukaan lukien tietoja venei-den katsastuksesta ja mittakirjoista) liiton hallinnoimassa jäsenyhdistysten yhteisessä rekisterissä. Rekisterin tiedot ovat tarkoitettu seuran luottamushenkilöiden käyttöön, eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle. Rekisteriseloste on nähtävissä Lahden Venekerhon nettisivuilla.

Kaikille jäsenille luodaan omat käyttäjätunnukset Suuliin. Tulet saamaan sähköpostiviestin, jossa on linkki Suulin sisäänkirjautumissivulle, käyttäjätunnus järjestelmään sekä ohjeet salasanan asettamiseksi. Jos et ole ilmoittanut sähköpostiosoitettasi, niin ilmoitathan sen mahdollisimman pian sihteerille haarala.johanna@gmail.com. Kun olet saanut tunnukset Suuliin, niin tarkistathan, että tietosi ovat ajantasalla. Suulissa voit päivittää omia yhteystietojasi sekä katsella veneesi katsastustietoja.

Jatkossa tiedotteet sekä kutsut syys- ja kevätkokouksiin tulevat Suulin kautta sähköpostilla. Myös laskutus tulee siirtymäään Suuliin.