Toimintasuunnitelma 2016

TOIMINTASUUNNITELMA 2016

Uusi toimintakausi rakentuu vakiintuneiden tapahtumien ja toimintojen ympärille, mutta joitakin muutoksia sisältyy vuoteen 2016. Perinteiset Hinttolan Olympialaiset on päätetty korvata Haapasaaressa järjestettävillä LVK:n kesäkisoilla. Koska edellinen toimintakausi oli laituritalkoiden takia hyvin työntäyteinen, tällä toimintakaudella on tarkoitus keskittyä kerhon perustoimintoihin ja Haapasaaren pienimuotoisempaan ehostukseen ja ylläpitoon sekä tulevien kunnostushankkeiden suunnitteluun. Toiminnan suunnittelussa otetaan huomioon lapset ja nuoret.

Kerhon tiedotusta hoidetaan ylläpitämällä kerhon uusittuja nettisivuja. Lisäksi julkaistaan kolme kertaa vuodessa jäsenlehteä, Purtiloa. Vuoden ensimmäinen numero julkaistaan paperisena, kevään ja syksyn Purtilot nettiversiona. Parantunut tiedotus auttaa jäsenhankinnassa, jota pyritään tehostamaan suunnitelmallisesti.

Varainhankinta ja talous

Hallinto

Kerhon talous on jäsenmaksujen, investointimaksun sekä veneiden nostoista ja laskuista kertyvien tulojen varassa. Haapasaaren kehittämistä varten on päätetty vuonna 2014 kerätä jäsenistöltä vuosittainen investointimaksu vuosina 2015-2017. Investointimaksun maksaneet on päätetty vapauttaa Haapasaaren palvelumaksusta. Kerhon tapahtumissa järjestetään arpajaisia ja pidetään kanttiinia. Päätös Haapasaaren kehittämiseksi haetusta Leader- tuesta saadaan todennäköisesti kevään aikana.

Seuran hallituksena toimii johtokunta, joka kokoontuu vuoden aikana 8 – 11 kertaa. Johtokunnan kokouksien lisäksi järjestetään kaksi seuran päätösvaltaa käyttävää kokousta:

  • –  Kevätkokous, jossa vahvistetaan tulo- ja menoarvio sekä

    toimintasuunnitelma

  • –  Syyskokous, joka toimii vaalikokouksena valiten kerhon johtokunnan ja

    puheenjohtajan seuraavalle vuodelle

Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri löytyy myös seuran nettisivuilta, jossa sitä päivitetään sen mukaan, kun alustavat tiedot vuoden mittaan tarkentuvat. Tapahtumille on asetettu vastuuhenkilöt.

13.2 retki venemessuille 5.3 Talvipäivä Haapasaari

19.3 Kevätkokous (Lahden keilahalli klo 11)

14.5 Veneiden lasku (Niemen satamassa
alk. klo 7. Marinan päästä)

21.5 Talkoot Haapasaari

28.5 Kesäkauden avajaiset Haapasaaressa

25.6 Haapasaaren juhannus (ei järjestettyä ohjelmaa)

9.7 Kokoontumisajot
(kohde selviää kevään aikana)

6.8 LVK,n Kesäkisat Haapasaaressa

27.8 Venetsialaiset, jotka samalla toimivat kauden päätöstapahtumana (Haapasaari)

1.10 Syystalkoot ja lipunlasku Haapasaaressa

8.10 Veneiden nosto (Niemen satamassa
alk klo 7. Mukkulan päästä)

12.11 Syyskokous (Lahden keilahalli klo13)

3.12 Pikkujoulut (paikka vielä avoin)