Uutiset 2011

Syksy 2011

 

  • Talvisäilytys
Lahden venekerho ry järjestää veneiden nostot lauantaina 8.10. ja 29.10. Lahden kaupungin satamakonttorista on lähetetty talvisäilytystarrat. Tarra on talvisäilytyksen ajaksi laitettava näkyviin veneeseen, peitteeseen, traileriin tai venepukkiin.
LVK on sopinut kaupungin kanssa, ettei alueelle nosteta veneitä, joiden omistajalla ei ole nostotilaisuudessa esittää Lahden kaupungin satamakonttorin lähettämää talvisäilytystarraa.
Tarkemmat Lahden kaupungin satamakonttorin ohjeet veneiden talvisäilytyksestä löytyy osoitteesta: www.lahti.fi/Asuminen ja ympäristö/Satamat/Vene- ja laituripaikat/Ohjeet talvisäilytykseen. Jos tarra katoaa talvikaudella, ottakaa yhteys Lahden kaupungin satamapäällikköön, puh. 050 559 4278.

 

  • Nettisivusto
Lahden venekerhon sivuston ylläpitäjän (Webmaster) sähköpostiosoite on muuttunut. Uusi osoite masterlvk(at)gmail.com.
Sivustot ovat uudistuneet. Kotisivut sisältö ja rakenne ovat muuttuneet, kysymyksiä ja kommentteja voi laittaa webmasterille sähköpostilla. Jos kaipaat vanhoja kuvia käy katsomassa Arkistosta.
HUOM!!! Jos teillä on käytössä talletettuja linkkejä tietokoneen työpöydälle tai suosikkeihin, kyseiset linkit eivät enää toimi. Parhaiten sivusto toimii kun käyttää sivustoa osoitteesta www.lahdenvenekerho.fi\index.html tai www.lahdenvenekerho.fi.
Uutta kuvamateriaalia kaivataan vuoden 2011 tapahtumista.