Venekerhon Talvipäivä Haapasaaressa 9.3.

Tuuli tuiversi la. aamuna niin ettei pipo meinannut päässä pysyä kun parikymmentä Venekerholaista valmistautui  Pulkkilanharjulla Karisalmen parkkipaikalla siirtymään kerhon saaritukikohtaan Haapasaareen. 

Tukikohtaisäntä Kimmo (Tavitar) ja satamapäällikkö Jopi (Fabella) olivat varautuneet kuljettamaan porukan saareen mönkijällä, reellä ja moottorikelkalla. Haasten tuohon n. kolmen kilometrin matkaan toi jäälle noussut vesi, mutta ennakkoon varmuudeksi koekairattu ja merkitty reitti säilyi silti turvallisena. Liikunnan kannalta saareen tulon otti Tuomen pariskunta (Rosita), jotka pistelivät jäämatkan mennen tullen jalan, vesialueita väistellen.

Kimmo, Jopi ja Tero (Sylvi) olivat majoittuneet “Pappilaan” eli saaren päärakennukseen jo perjantaina ja tupa oli viihtyisä ja lämmin kahvin ja eväiden nautiskeluun. Jutustelun ja makkaranpaiston lomassa siirtyi muutama kuorma puita kesää odottelemaan saunan lähettyville ja saunapolun varresta siistiytyi jo pitkään silmää häirinnyt vanha puukasa. Iltapäivällä sitten paluukyydit hoituivat kuten tullessakin. Osa porukasta jäi vielä Pappilaan seuraavaksikin yöksi nauttimaan Haapasaaren rauhasta ja taisi se Onnelakin lämmetä vielä illan mittaan.