Saunan ohje vierailijoille

Saunan ohje vierailijoille

Tervetuloa saunomaan! Huomaathan, että meillä on muutamia ohjeita, jotta voimme yhdessä pitää saunamme siistinä ja turvallisena.


* Saunavuorot sovitaan laiturilla, kiinteitä saunavuoroja ei ole (poikkeuksena tapahtumien aikana määritelty aikataulu).

* Käytäthän hygieniasyistä omaa laudeliinaa, mikäli oma laudeliina on unohtunut niin voit käyttää kertakäyttöistä laudeliinaa.

* Tuhkat tulee tyhjentää terassilla olevaan metalliämpäriin, ei missään nimessä maastoon. Tämä on erityisen tärkeää, jotta vältämme mahdolliset tulipalot tai ympäristön pilaantumisen.

* Muistathan viedä omat roskasi ja juomatölkkisi pois saunasta. Näin pidämme yhdessä saunan siistinä ja viihtyisänä seuraaville vierailijoille.

* Muista laittaa pari puuta kiukaaseen saunavuoron vaihtuessa. Näin pidämme saunan lämpimänä ja valmiina seuraavaa vierailijaa varten.

* Eläimet eivät ole sallittuja saunassa turvallisuussyistä. Jotta kaikki voivat nauttia saunomisesta, pyydämme jättämään lemmikit ulkopuolelle.

* Saunomisen jälkeen jätäthän saunan tuuletusluukun sekä saunan ja pesuhuoneen välisen oven auki, lisääthän myös pari klapia kiukaaseen. Tämä auttaa saunaa kuivumaan ja ilman vaihtumaan.

* Muista sammuttaa valot saunasta, pesuhuoneesta ja pukeutumistilasta saunomisen jälkeen


Kiitos, kun huomioit nämä ohjeet! Toivotamme sinulle rentouttavaa ja nautinnollista saunomishetkeä.


Ystävällisin terveisin,

Lahden Venekerho