Talkoot

Talkootyön panos on ratkaisevan tärkeää seuran toiminnassa. Ilman talkootyötä ei mikään toimisi. Lahden venekerholla on ollut suuri onni, että sillä on aktiivinen jäsenistö. Heidän ansiostaan olemme saaneet nauttia lukuisista tapahtumista sekä toimivasta ja viihtyisästä ympäristöstä. Ilman talkoita ei saunakaan lämpiäisi.


Venetsialaiset

Haapasaaressa on vietetty muutamana vuotena myös Venetsialaisia. Loppukesän hämyiset illat ja tuikkujen valaisema saari on elämys. Illanviettoon kuuluu tietty runsas ruokailu ja musiikki. Laiturissa odottavat lyhdyin valaistut veneet juhlijoita yöpuulle.

Kesäkisat

Lahden venekerhon kesäkisat ovat olleet seuran suurtapahtuma. Koko perheen leikkimielinen rastikilpailu huipentuu munanheittokisaan, joka kerää osallistujat Haapasaaren niitylle. Kananmunien lässähdys vastaanottajan käsiin tai kasvoille johtaa katsojien riehakkaisiin nauruihin ja suosionosoituksiin. Kesäkisat päättyvät yhteiseen illanviettoon palkintojenjakoineen ja tansseineen.

Kokoontumisajot

Kokoontumisajot ovat vanha perinne joka elää yhä. Joka vuosi kerholaiset tekevät yhteisen matkan johonkin Päijänteen kohteeseen ja viettävät viikonlopun yhdessä seurustellen, ruokaillen ja saunoen.


Kuvagalleria

Kuvia vuosien varrelta